Tel kom. 502 954 534

GABINET LARYNGOLOGICZNY
Specjalista otolaryngolog dr n. med. Grzegorz Matyja

OPINIE

Zapraszam do zapoznania się z opiniami pacjentów:

    • Artur (02.07.2015)
      5/5
      Polecam tego lekarza z czystym sumieniem. Jest fachowcem wysokiej klasy i naprawdę zna się na tej pracy jak nikt inny. Wiem bo wyleczył mnie bezbłędnie i to poprawiając niedoróbki po kimś innym. Panie doktorze - dziękuję. Nigdy w życiu mój nos nie funkcjonował tak dobrze. Rewelacja!

 

    • EWA (29.10.2014)
      5/5
      Bardzo dobry lekarz, wspaniały człowiek. Kłopoty zdrowotne mojego dziecka po zabiegu całkiem ustąpiły.

 

    • Grzegorz Juwa (20.05.2014)
      5/5
      Fantastyczny lekarz i wrażliwy człowiek.Mój synek jest pod opieka pana doktora,był operowany w Drezdenku na migdałki i efekt znakomity Jaś nie chapie może biegać i oddychać swobodnie a opieka około zabiegowa rewelacyjna.Panie doktorze dziękujemy!!Jaś z mama Elwirą

 

    • Kasia (27.07.2015)
      1/5
      Jak na lekarza z tyloma pozytywnymi opiniami jestem bardzo rozczarowana. Zajrzal tylko do nosa i stwierdzil, ze z zatokami wszystko w porzadku. Gdzie tymczasem udalam sie do innego, tym razem kompetentnego laryngologa, ktory od razu pobral mi wymaz z nosa i wyszlo, ze mam gronkowca zlocistego. A pan dr. Matyja totalnie sie nie popisal. Dzieki Bogu poszlam do innego lekarza i kontynuuje leczenie. zgłoś nadużycie
        ODPOWIEDŹ: dr n. med. Grzegorz Matyja ( 30 września 2015) Prawdopodobnie jest to nosicielstwo i jeśli nie ma objawów klinicznych nie wymaga leczenia. Zapalenia zatok nie rozpoznaje się na podstawie wymazu z nosa, tylko obrazu klinicznego.

 

    • Artur P. (8.06.2015)
      5/5
      Jestem po "naprawie" przegrody nosowej i wnętrza nosa którą to operację oczywiście wykonał pan doktor Matyja. To w jakim teraz stanie jest mój nos to jest po prostu rewelacja. Przez ponad 15 lat męczyłem się z brakiem możliwości swobodnego oddychania. W zasadzie nie przespałem z powodu zatkanego wciąż nosa ani jednej pełnej nocy. Oczywiście wcześniej ktoś inny robił mi już ten zabieg i oczywiście bez efektu. Całe szczęście że trafiłem na pana doktora na tej stronie. Jestem bardzo wdzięczny za udzieloną mi pomoc. Nie żałuję ani jednej złotówki wydanej na tę operację. Szczerze polecam bez chwili zastanowienia usługi pana doktora jak i szpital w Drezdenku (bardzo miły personel). Chyba nigdy w życiu nie byłem taki wyspany. Kładę się spać i rano wstaję, a mój nos dalej sobie oddycha. Dla mnie po tylu latach psikania w niego różnych specyfików z marnymi efektami to jest przeżycie niesamowite. Inni laryngolodzy powinni się uczyć u pana doktora Matyji. Dziękuje panie doktorze i jeszcze raz polecam.

 

    • aicha (2.02.2015)
      5/5
      Fantastyczny lekarz, wspaniałe podejście do pacjenta. Mój synek jest już po operacji i w ogóle się nie bał. Wszystko jest w porządku, lekarz to oaza spokoju. Gorąco polecam, pierwszy raz spotkałam się z tak miłym i dobrym lekarzem. Dziękuję doktorze. Asia i Antoś

 

    • kicajek92 (28.05.2014)
      5/5
      Byłam po raz pierwszy u Pana dr i nie jestem zawiedziona. Pan dr jest miły, sympatyczny przez cały czas się uśmiechał. Zostałam zbadana i dostałam lekarstwa, po których dolegliwości związane z zatokami i bólami głowy przeszły.

 

    • Iza (27.04.2014)
      5/5
      Doktor Grzegorz Matyja to bardzo dobry lekarz, bardzo miły i profesjonalny. Od 15 lat mam problemy z drożnością nosa, wieczne przeziębienia, katar cały cza. Nie wychodzę z domu bez chusteczek oraz kropli do nosa. Jestem dopiero po pierwszej wizycie. Miałam komplet badań co już ułatwiło trochę sprawę. Zostałam skierowana na zabieg nosa, co po 15 latach męczarni ma mnie uwolnić od dolegliwości. Jeśli ktoś ma jakiekolwiek problemy laryngologiczne na prawdę warto pójść do doktora.

 

    • m. (17.02.2014)
      5/5
      Rewelacyjny lekarz: wspaniałe podejście do pacjenta, nawet tak trudnego jak mój syn ;-) Wizyty odbywały się w gabinecie w Gorzowie, zabieg w szpitalu w Drezdenku (bardzo dobre warunki) , gdzie cały personel był również fantastyczny. Pan Doktor po wypisaniu młodego do domu był w stałym kontakcie z nami,aby monitorować stan pacjenta. Minął ponad rok od adenotomii i jesteśmy bardzo zadowoleni z efektów . Poleciłam Doktora już kilku osobom i każdy był zadowolony i potwierdzał,że to świetny fachowiec.

 

    • danusiajanusz9 (19.08.2013)
      5/5
      Rewelacyjny chirurg!!! Wspaniały człowiek!!! Lekarz zasługujący na najwyższe uznanie!!! Język polski jest za ubogi aby wyrazić mój podziw dla Pana dr Matyji!!! Pomógł mi bardzo!!! Operację gardła wykonał po mistrzowsku!!! Bezdechy śródsenne minęły POLECAM POLECAM POLECAM

 

    • Ewelina (10.08.2013)
      5/5
      Długie lata męczyłam się z moim nosem, wiecznie zatkany, ciągły katar, bóle głowy, nieprzespane noce, częste zapalenie gardła i górnych dróg oddechowych i uzależnienie od kropli. Jestem 3 miesiące po operacji nosa w Drezdenku u Dr. Matyi. Jedna wizyta, bezbłędna diagnoza i skierowanie na operacje. Po operacji zero bólu, żadnych siniaków i opuchlizny, szybka rekonwalescencja. Wszystko dobrze się zagoiło i nareszcie wiem, że żyję ;) Oddycham "nowym" nosem, wysypiam się, uprawiam sport (co wcześniej nie było o tym mowy), mogę normalnie funkcjonować i nie muszę nosić kropli przy sobie. Dr. Matyja to wspaniały lekarz - szczerze POLECAM ! Dziękuje Panie Doktorze - jest Pan najlepszy ! :) Pozdrawiam !

 

    • anach (22.05.2013)
      5/5
      Jestem 5 lat po operacji nosa i zatok w Szczecinie na Unii Lubelskiej przez dr Matyję.Po 25 latach chorowania, kilku operacjach w pelnej narkozie ,nie liczac tych w znieczuleniu miejscowym w innych szpitalach,dr Matyja podarował mi drugie życie.Doktorze dziękuję.Dziwie się klinice w Szczecinie że pozwoliła odejść takiemu lekarzowi.Uprzejmy,kompetentny i ręce ma jak pianista.Wspaniały lekarz.

 

    • Agata O. (18.04.2013)
      5/5
      Do dziś jestem niezwykle wdzięczna doktorowi Matyi. Sprawił, że mój nos, z którego po wypadku wystawały wszelkie kosteczki, stał się prościutki. Zaskoczyła mnie precyzja Pana Doktora, gdyż mój nos był po przejściach, a teraz nie widać po nim zupełnie nic i wygląda lepiej, niż przed wypadkiem komunikacyjnym... Dodatkowo Pan Doktor świetnie wyprostował mi przegrodę nosa i teraz wreszcie mogę odetchnąć pełną piersią i otwierając ust. Poza tym chciałam podkreślić, że Doktor Matyja jest niezwykle wyrozumiałym człowiekiem,który przyjął mnie ze zrozumieniem i empatią, której nigdy wcześniej nie spotkałam w publicznej służbie zdrowia (zabieg nie był bowiem wykonany prywatnie). Dodatkowo warto wspomnieć, że jest to lekarz niezwykle delikatny, co mogłam odczuć przy badaniach obolałego nosa po operacji. Bardzo dziękuję za pomoc. Będę wdzięczna już zawsze, gdy tylko spojrzę w lustro. Pozdrawiam! Agata O.

 

    • Adam (21.03.2013)
      5/5
      Jestem już po operacji w Drezdenku u doktora Grzegorza Matyi. Efekt jest znakomity. Przed operacją nie mogłem oddychać przez nos a teraz mogę biegać i oddycham swobodnie. Doktor to po prostu cudotwórca! I wcale nie boli usuwanie tamponów z nosa - przynajmniej mnie. Przed operacją bardzo sie bałem a teraz mógłbym iść jeszcze raz - ale na szczescie nie musze, bo juz dobrze oddycham. Polecam bardzo szczerze.

 

    • Ania (4.03.2013)
      5/5
      Brakuje tu oceny - doskonały! Dzięki niemu moje dziecko ma dziś prosty nos! Po urazie miał spuchnięty nos, a rodzimy laryngolog Zbigniew Kozak stwierdził, że jest tylko potłuczony. Niestety po tym jak zeszła opuchlizna zauważyliśmy, że nos zmienił kształt! Udaliśmy się natychmiast do kliniki w Szczecinie, gdzie dr Matyja, któremu do dziś jesteśmy wdzięczni postawił właściwą diagnozę i natychmiast zlecił przygotowanie dziecka do zabiegu operacyjnego, w wyniku którego kość została właściwie nastawiona, a dziecko ma dziś prosty nos. Personel szpitala nie dawał nam zbyt wielu szans, bo minęło zbyt dużo czasu od urazu. Pan Matyja mimo to postanowił zaryzykować i się udało! Jesteśmy mu bardzo wdzięczni! Ponadto bardzo zadowolony z jego usług jest mój ojciec, który jeździł do niego aż 200 km do Gorzowa, gdzie później przyjmował! Oby więcej takich lekarzy!

 

    • Anonim (10.02.2013)
      4.8/5
      Bardzo kulturalny,miły i kompetentny.Swietne podejście do dzieci.Polecam

 

    • Pacjent (12.10.2012)
      5/5
      Miałem polipy i zapalenie zatok od lat. Zaliczyłem kilku specjalistów i nieskuteczne zabiegi. Okazało się, że potrzebuję operacji zatok. Na szczęście spotkałem Dotora Matyję. To naprawdę specjalista najwyższej klasy. Miałem mieć operację w Gorzowie, ale z niezrozumiałych przyczyn zwolniono tam Pana Ordynatora. To było dla mnie straszne, bo nikomu innemu nie ufam tak jak Dotorowi. Na szczęści Doktor Matyja operuje teraz w Drezdenku. Wszystko się udało. Przemiła obsługa, operacja na najwyzszym poziomie i szybka rekonwalescencja. Rano na operacji a wieczorem już w domu - rewelacja. Bardzo dziękuję Doktorze!

 

    • Dorota (11.09.2012)
      5/5
      Przez kilkanaście lat "kulałam się" z nawracającym zapaleniem zatok. Mniej więcej raz na 1-1,5 miesiąca rozkładała mnie choroba: oprócz silnego bólu głowy i wszystkich zębów miałam wysoką gorączkę, wymioty, zawroty głowy i ubytki słuchu. Lekarze laryngolodzy leczyli mnie kropelkami i antybiotykami bezskutecznie. Dopiero Dr. Matyja spowodował, że od ponad pół roku nie zachorowałam (poza nielicznymi drobnymi infekcjami) na tak silne zapalenie zatok. Martwię się, bo byłam zapisana na zabiegi do P. Doktora do szpitala - OCN i FESS - czekam już rok. Po tym co przeszłam nie oddam się w inne ręce. Panie Doktorze, jest Pan najlepszy. Pozdrawiam

 

    • ,,,,,,,,,,,,,, j. (3.09.2012)
      5/5
      Dzwonie po raz pierwszy mówiąc, iż moja mama musi czekać 3 m-ce na wycinek, bo nie wiedzą co jej jest. Doktor mówi "proszę przysłać mamę do mnie coś zaradzimy". Od razu zdiagnozował (zresztą jak się później okazało bardzo trafnie) nowotwór.Mama poszła po czym dostała kartkę od doktora dzięki, której wycinek zrobiono na drugi dzień. Dzwonię do doktora po raz drugi i mówię, iż mama z zaawansowanym nowotworem musi czekać kilka miesięcy na radioterapię. Lekarz zdziwiony " to nie było operacji?". ja na to, że nie, bo mamy nie zakwalifikowali. Na co lekarz " proszę przyjść coś zaradzimy". To jedyny lekarz, który chciał mi w ogóle pomóc!!!. Wszyscy mówili, że tak rozległego nowotworu się nie leczy, że czeka się tylko na śmierć. A doktor Matyja "coś zaradzimy". Dziękuję za nadzieję!!!

 

    • R. K. (24.05.2012)
      5/5
      schodziłem chyba wszystkich laryngologów i lekarzy podobnych specjalności w GW przez kilkanaście lat i nikt nie potrafił zdiagnozować mojego przypadku, dopiero Pan Dr. Matyja dokonał skutecznego rozpoznania. Szczerze polecam!!!

 

    • Danuta (1.05.2012)
      5/5
      Świetny chirurg i wspaniały diagnosta. Przeprowadził 3 kolejne operacje endoskopowe dużego guza zatoki u mojego syna bez powikłań. Uratował mu oko. Na skórze nie ma syn śladu po operacji. Bardzo dziękujemy Panu Doktorowi.

 

    • Anonim (21.04.2012)
      5/5
      Po stokroć polecam tego DOKTORA...niestety ,już tylko w gabinecie prywatnym...nawet w szpitalu nie udzieli pomocy potrzebującym... ...na gorzowskiej laryngologii są tak "dobrzy fachowcy",że CZŁOWIEK z ogromną wiedzą i umiejętnościami jest niepotrzebny...przeszkadzał "naszym" - należało GO usunąć! Jest to bardzo niemądre...a przede wszystkim nieludzkie! Bardzo boję się,abym nie musiała położyć się na tym oddziale! Doktorze-PAN sobie na pewno poradzi...ale chorzy bez PANA...w Gorzowie-na pewno NIE!!!:) ~~~schorowana gorzowianka.:)

 

    • zadowolony (19.04.2012)
      5/5
      witam.Ja równiez się podłączam do dyskusji.Rewelacyjny lekarz.Dzięki operacji wykonanej przez dr normalnie oddycham.Polecam!!!!

 

    • agnieszka (4.04.2012)
      5/5
      Gratulacje dla dyrekcji szpitala za największą GŁUPOTĘ jaką mogli zrobić, zwalniając Pana Doktora Matyję.Zwolnić tak świetnego specjalistę to chyba żart . Będę mu wdzięczna do końca życia,za to że mogę normalnie żyć i oddychać.W prywatnych klinikach lekarze chcieli mi usuwać polipy robiąc dziurę w czole i w policzku,za koszmarnie duże pieniądze.Pan Ordynator usunął mi wszystkie polipy przez nos. Pan Ordynator pomógł mi i mojemu synkowi.Będę mu wdzięczna do końca życia. DYREKCJO SZPITALA W GORZOWIE !,CZAS SIĘ OBUDZIĆ I PRZYWRÓCIĆ PANA ORDYNATORA NA MIEJSCE!!! Pozdrawiam Panie Ordynatorze!

 

    • Anonim (15.03.2012)
      5/5
      Świetny lekarz, bardzo dobry chirurg zawsze bardzo uprzejmy dla pacjentów. Polecam!

 

    • JOANNA W. (4.03.2012)
      5/5
      WITAM P.DR.MATYJA UWOLNIŁ MNIE OD KOSZMARU ZATKANEGO OD DZIECIŃSTWA NOSA.LECZONO MNIE NA WILE ROŻNYCH SPOSOBÓW BEZ SKUTKU ,POTRZEBNA BYŁA OPERACJA PO KTÓREJ JUŻ 5 LAT JEST WSZYSTKO OK. CHODZIŁAM DO DOCENTÓW ,PROFESORÓW....... STRACIŁAM BARDZO DUŻO PIENIĘDZY EFEKT ZEROWY.DR.MATYJA PRZYJĄŁ MNIE I PO JEDNEJ WIZYCIE WYZNACZYŁ TERMIN NA OPERACJĘ OBY WSZYSCY LEKARZE TAK SOLIDNIE PODCHODZILI DO OPIEKI NAD PACJENTEM.DZIĘKUJĘ P.DOKTORZE JOANNA W.

 

    • WISNIEWSKI ST. (28.02.2012)
      4/5
      Bardzo dobry POLECAM

 

    • Anonim (06.12.2010)
      5/5
      WSPANIAŁY CZŁOWIEK I LEKARZ. Wyleczył moje zatoki. Dziękuję doktorze.

 

    • Anonim (28.12.2010)
      5/5
      Cudowny człowiek. Wyleczył moje zatoki. Polecam!!!

 

    • Anonim (11.11.2010)
      5/5
      Świetny lekarz. Dodam może przede wszystkim ważne informacje. Pan doktor przyjmuje także prywatnie w Gorzowie na ul. Towarowej 6A. Przed gabinetem jest nr tel. do rejestracji. Podaję wszystkim zainteresowanym, ponieważ ja dość długo szukałam tego gabinetu. Na prawdę polecam. Beata

 

    • Anonim (02.11.2010)
      5/5
      Rewelacja, pół darmo!!! Wyleczył zatoki a przy okazji wymienił opony na zimowe!!!

 

    • Marek R. (24.10.2010)
      5/5
      Mistrz! Od ponad 5 lat, nie mam problemów z zatokami, chorobami, zapaleniami. Po operacji przegrody nosowej zapomniałem, że można mieć katar. Fachowiec bardzo dobry, poleciłem kilku znajomym i nikt nie ma innego zdania niż ja.

 

    • ~Gość (14.08.2010)
      5/5
      Od 17 lat miałem problemy z zatokami, wielokrotnie usuwano z nich polipy, również techniką "wybijania okienek do zatok od wewnątrz jamy ustnej". Ówczesne zabiegi wykonywano co 1-2 lata, po nich codziennie stosowałem przepisywane leki sterydowe (wcześniej Rhinocort, póżniej Flixonase). 3,5 roku temu trafiłem do Kliniki PAM W SZCZECINIE, gdzie usunięcia polipów z wszystkich zatok (których całkowitą bezpowietrzność wykazało, wykonane 1,5 roku po ostatniej operacji, badanie TK) wykonał Pan Adiunkt Katedry i Kliniki Otolaryngolgii PAM – dr n.m. Grzegorz Matyja. Moje problemy skończyły się, Pan Doktor jest REWELACYJNY!!! Jest wspaniałym operatorem i znakomitym LEKARZEM, dzięki Jego wskazówkom również Flixonase działa jak powinno - jedynie od Niego dowiedziałem się, że jego użycie musi być poprzedzone płukaniem nosa "z ręki" - wtedy lek działa na błony śluzowe zatok i nosa a nie na wydzielinę, którą wydmucham w chusteczkę... Ten lek przepisywało mi wielu, ale dopiero dr Matyja zalecił SKUTECZNY sposób jego stosowania... Całkowicie zgadzam się z pozytywnymi opiniami pacjentów o Panu Doktorze, zacytuję też opinię lekarza PAM innej specjalności o Nim adresowaną do mnie: „niech się pan „trzyma „ Dr Matyji tak długo jak to będzie możliwe –ON JEST REWELACYJNY!” Dziękuję Panie Doktorze i gorąco Pana polecam wszystkim potrzebującym Pana pomocy. Jerzy Dadun

 

    • Anonim (07.10.2010)
      5/5
      Cudowny lekarz. wyleczył mojego syna.Takich lekarzy ze świecą szukać." To jak odszukać igły w stogu siana. Polecam:)

 

    • ilona86 (27.05.2010)
      5/5
      Gorąco polecam Pana Doktora!Miałam przyjemnosc poznac Pana Doktora w Policach. Ma wspaniałe podejście do dzieci.Poświęca odpowiednią ilosc czasu dla każdego pacjenta.Wszystko dokładnie tłumaczy, odpowiada na wszystkie pytania.Jest prawdziwym lekarzem z powołania.Bardzo się cieszę, że tak wspaniały lekarz przyjmuję pacjentów także w naszym mieście.

 

    • ~Gość (10.02.2010)
      5/5
      We wszystkich zatokach miałam polipy.25 lat męczarni i 9 operacji w pelnej narkozie a w znieczuleniu miejscowym chyba 50 razy.Mimo to polipy rosły i rosły.Koszmar,nos ciagle zatkany a głowa jak balon.Przez przypadek trafiłam do dr Matyji.Stał sie cud,wyleczyl mnie.Jestem 5 lat po operacji i zapomnialam co to polipy.Wspanialy czlowiek ,szko że juz nie pracuje w klinice w Szcecinie.Nie poptrafili zatrzymac takiego lekarza .Wielka szkoda .Pozdrawiam doktorze i dziekuje

 

    • ~Gość (2.02.2010)
      5/5
      Zgadzam się z poprzednimi opiniami. Doktor jest świetny a jego podejście do pacjenta wprost niesamowite. Najlepszy lekarz jakiego spotkałam a jak mistrzowsko szyje rany wprost rewelacja. Mam lepiej zszytą powiekę niż znajomy, którego zszywał ceniony chirurg plastyczny. Znajomy jest już ponad rok po operacji a blizna taka, że szkoda gadać a ja raptem 8 miesięcy a po bliźnie ani śladu. Mistrz !

 

    • ~irena (9.10.2009)
      5/5
      świetny fachowiec, konkretny, pewnie i trafnie stawia diagnozę, operuje sprawnie i skutecznie; lekarz z powołania ! - trudno dziś o takich; godny polecenia !!! byłam jego pacjentką, więc wiem z własnego doświadczenia.

 

    • ~kuko (10.09.2009)
      5/5
      Przeprowdził zabieg FESS, tj. ednoskopową operację zatok przynosowych. Bez powikłań. Efekt bardzo dobry. Przeprowadza rozległy wywiad. Prowadzi diagnostykę i leczenie w sposób kompleksowy.

 

    • Anonim (14.08.2010)
      5/5
      Od 17 lat miałem problemy z zatokami, wielokrotnie usuwano z nich polipy, również techniką "wybijania okienek do zatok od wewnątrz jamy ustnej". Ówczesne zabiegi wykonywano co 1-2 lata, po nich codziennie stosowałem przepisywane leki sterydowe (wcześniej Rhinocort, póżniej Flixonase). 3,5 roku temu trafiłem do Kliniki PAM W SZCZECINIE, gdzie usunięcia polipów z wszystkich zatok (których całkowitą bezpowietrzność wykazało, wykonane 1,5 roku po ostatniej operacji, badanie TK) wykonał Pan Adiunkt Katedry i Kliniki Otolaryngolgii PAM – dr n.m. Grzegorz Matyja. Moje problemy skończyły się, Pan Doktor jest REWELACYJNY!!! Jest wspaniałym operatorem i znakomitym LEKARZEM, dzięki Jego wskazówkom również Flixonase działa jak powinno - jedynie od Niego dowiedziałem się, że jego użycie musi być poprzedzone płukaniem nosa "z ręki" - wtedy lek działa na błony śluzowe zatok i nosa a nie na wydzielinę, którą wydmucham w chusteczkę... Ten lek przepisywało mi wielu, ale dopiero dr Matyja zalecił SKUTECZNY sposób jego stosowania... Całkowicie zgadzam się z pozytywnymi opiniami pacjentów o Panu Doktorze, zacytuję też opinię lekarza PAM innej specjalności o Nim adresowaną do mnie: „niech się pan „trzyma „ Dr Matyji tak długo jak to będzie możliwe –ON JEST REWELACYJNY!” Dziękuję Panie Doktorze i gorąco Pana polecam wszystkim potrzebującym Pana pomocy. Jerzy Dadun

 

    • Anonim (11.02.2010)
      5/5
      odwiedziłam wielu laryngologów, ale to właśnie on mi pomógł, polecam

 

    • Anonim (07.01.2010)
      5/5
      Świetny fachowiec,wspaniały człowiek! ...niewielu takich lekarzy jest w naszym mieście; Polecam wszystkim,którzy potrzebują tego typu fachowca!:)

 

    • Alicja (20.07.2009)
      5/5
      Dobry fachowiec,uczynny czlowiek.wrażliwy na ból pacjenta.Gotowy do pomocy bezinteresownie.

 

    • ~K.Kraszewska (23.06.2009)
      5/5
      Serdeczny ,miły do pacjenta...nie ogranicza czasu w kontakcie z chorym; od kilku lat leczę się w por laryngol. w Poznaniu-bez rezultatów; od kilku miesięcy zaufałam dr G.Matyji-wierzę,że mi pomoże...już są małe rezultaty! Dziękuję!

 

    • ela (6.05.2009)
      5/5
      Bardzo mi pomogl. Operacja zatok laparoskopowo. Bylo fachowo i bez powiklan. Czuje zapach kwiatów!!!

 

    • ~Marek / Szczecin (9.03.2009)
      5/5
      Bardzo dobry fachowiec. 4 lata temu usunął mi polipy z pogranicza zatok sitowych i czołowych. żadnych powikłań pooperacyjnych. Pewna, czysta robota. Nawracjące zapalenia sitowia zanikły. Polecam

 

    • ~Gość (18.02.2009)
      5/5
      Po doświadczenich leczenia dziecka w kilku ośrodkach larygologicznych zdecydowanie najlepszy laryngolog.Przeprowadził dwie poważne operacje u dziecka ( bez powikłań ).Bardzo fachowe podejście.Wyleczył dziecko z poważnego stanu w którym inni specjaliści nie podejmowali się leczenia.

 

    • ~// (13.01.2009)
      4/5
      Bardzo dobry!

 

  • Mis (1.12.2008)
    4/5
    Swietny operator.Bardzo dobry fachowiec.Przestałem chorować na zatoki.Pomógł mi. ``` Ocena została zmieniona na "Polecam". Powód: Zbyt lakoniczna argumentacja do wystawienia najwyższej oceny. ```